Werkwijze

Coaching is maatwerk

Oriënterend gesprek

Onze samenwerking begint altijd met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek om de coachvraag helder te krijgen en de aanpak te bespreken. In het geval de werkgever de opdrachtgever is, zal contact met deze opgenomen worden, om een en ander af te stemmen.

Steeds ga ik uit van respect voor jou als cliënt en vertrouwen in je vermogen tot zelfinzicht en leren. De praktijk en wat er op dat moment leeft is uitgangspunt voor het leerproces. Ik stimuleer je om meer verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen werkleven, waarbij ik zo veel mogelijk aansluit bij jouw eigen stijl en keuzes. De benadering is persoonlijk en doelgericht waarbij situaties in vertrouwen behandeld worden.

Onderdelen van het coachtraject

Een traject bij Casita Coaching bestaat uit een aantal onderdelen. Na het oriënterend gesprek en tijdens het traject zal blijken welke van onderstaande onderdelen juist voor jou van belang zijn en waar het accent komt te liggen.

  • Je verdiept je in jouw persoonlijke geschiedenis en hoe het je heeft gevormd tot wie je nu bent
  • Je staat stil bij wat je op dit moment aan kennis en kwaliteiten hebt
  • Je (her-)ontdekt jouw passies, talenten en interesses
  • Je verrast jezelf met nieuwe inzichten over jouw verhouding tot anderen en begrijpt hoe je aansluiting vindt en jouw omgeving mee kan krijgen
  • Als je op weg naar je doel af en toe blokkeert is dat niet erg, want in het coachtraject leer je het overwinnen
  • Je formuleert een doel en een actieplan

Het coachtraject biedt ook ruimte om stil te staan bij twijfel, zorgen en angsten die vaak onder de oppervlakte bestaan. Door hieraan op een respectvolle wijze aandacht te geven, blijken de ‘beren op de weg’ vaak niet meer zo gevaarlijk. Het traject eindigt met een terugblik om te zien of de doelen zijn bereikt, welke dingen zijn geleerd en hoe deze in de toekomst kunnen worden toegepast en vastgehouden.

Specifiek aanbod: wandelcoaching en werkenergieanalyse.

Nederlands en Engels
De coachgesprekken vinden – tenzij anders afgesproken – plaats in Zeist en zijn zowel in het Nederlands als Engels mogelijk.
Neem contact op voor meer informatie!

Ik werk volgens de gedragscode van Noloc, waar ik gecertificeerd ben als Erkend Loopbaancoach.

noloc

Contact Us

Laat een boodschap achter en ik neem zsm contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search