Waarom coaching?

Coaching geeft richting

Waarom coaching?

  • Heb je een multiculturele achtergrond en vind je het lastig om te ‘landen’ in de Nederlandse samenleving en arbeidscultuur?
  • Kom je na jaren in het buitenland terug in je ‘thuisland’ en heb je moeite weer te aarden?
  • Misschien sta je op een kruispunt in je leven en wil je opnieuw je koers bepalen?
  • Moet je door reorganisatie of ontslag op zoek naar een nieuwe baan?
  • Of vraag je je regelmatig af ‘Is dit het nu?’ en wil je méér uit jezelf halen?

Veel mensen zijn niet alleen op zoek naar ander werk, of een andere invulling van hun werk, maar ook naar een manier om hun levensmissie te realiseren. Ik nodig je uit om stil te staan bij wat jou van binnen beweegt, bij je eigen drijfveren en kwaliteiten.

Vaak weet je diep van binnen heel goed wat je wilt en wat goed voor je is, toch houdt iets je tegen om dat ook te realiseren. Daarin berusten en je vertrouwde leven leiden geeft je steeds minder voldoening. Je wordt je er steeds meer van bewust dat het tijd is om niet langer lijdzaam af te wachten, maar een stap voorwaarts te zetten.

Het leven is te kort om niet datgene te doen wat je de meeste voldoening geeft en waar je het meeste plezier aan beleeft. Het wordt tijd om het heft (weer) in eigen hand te nemen. Om ingesleten patronen te herkennen en te doorbreken. Ik wil je laten zien dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt.

‘Durven wil zeggen, even de vaste grond onder je voeten verliezen. Niet durven wil zeggen, jezelf verliezen.’

Søren Kierkegaard

  • Ik ben erg tevreden over mijn coachtraject. Het heeft mij geholpen me staande te houden in een onzekere periode op mijn werk i.v.m. een overname. En ook gezien mijn leeftijd. Ik heb weer een frisse kijk op mezelf en waar ik sta in het leven. Ik kan moeilijkheden meer benaderen als uitdagingen en met een positieve blik. Dit mede dankzij de veilige sfeer die Janet creëerde tijdens de sessies.

    Saskia Schulte Nederlandse Rode Kruis, secretaresse
Contact Us

Laat een boodschap achter en ik neem zsm contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search